ЗВІТ ЗА 2023 БЛАГОДІЙНИЙ РІК

12 Февраля 2024

Річний звіт благодійного фонду “Даруємо Радість” - це не лише про фінансові показники та реалізовані проєкти, але й історія успіху, яка відображає спільні зусилля та позитивні зміни, які ми здійснили разом з вами торік. Це свідчення про те, як ми, об'єднавшись разом, продовжуємо робити позитивний вплив на життя дітей та дорослих.

Повний звіт за посиланням: https://mailchi.mp/08a863a27980/nx012y3uvp

У 2023 році були реалізовані програми та ініціативи з метою підтримки дітей, сімей у складних життєвих обставинах, людей з обмеженими можливостями та інших вразливих категорій. Від фонду ми надавали допомогу соціальними наборами, освітню та професійну підтримку, а також організовували соціально-розважальні заходи та тренінги з розвитку корисних навичок.

В звіті є відгуки та історії успіху благоотримувачів, які свідчать про те, як наша допомога змінює їхні життя та надає нові можливості для розвитку та самореалізації. Ці історії надихають нас на подальшу роботу та мотивують продовжувати благодійну діяльність.

Цим звітом ми також висловлюємо щиру вдячність всім нашим партнерам, благодійникам, волонтерам та команді, які долучилися до нашої спільної справи. Без вашої підтримки та допомоги ми б не здійснили такий великий позитивний вплив на життя багатьох дітей та підлітків.

2023 рік став для нашого фонду роком важливих досягнень, нових можливостей та незабутніх моментів. Ми віримо, що разом ми зможемо зробити ще більше та продовжимо нашу місію підтримки тих, хто цього потребує.

Дякуємо вам за вашу довіру та віру у нашу роботу!

Долучайтесь у 2024 благодійному році!

Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (картка-рахунок фонду, контактна особа до картки - директорка фонду, Шелест Ольга).

Liqpay: https://www.liqpay.ua/checkout/i22201036556

PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”