ЗВІТ ЗА ЛЮТИЙ

17 Марта 2022

Ми б хотіли зараз робити для вас гарний звіт про роботу фонду, додавати фото усміхнених дітей, надихати на подальшу благодійну співпрацю. Та наразі всі людські ресурси фонду йдуть на потреби вимушених переселенців з дітьми і нам не вистачає часу на більш детальний звіт.

Звіт з 1  по 24  лютого, поки фонд ще працював у звичному режимі, займався соціальною адаптацією дітей зі складним дитинством, додаємо у файлі нижче, у скороченому варіанті.

Зараз фонд змінив основні напрямки роботи. Ми закуповуємо технічне оснащення, засоби гігієни та їжу для шелтерів (місця прийому вимушених переселенців), канцелярію та ігри туди ж для антистресового дозвілля дітей. Також закуповуємо й передаємо продуктові пайки сім'ям переселенців із дітьми, самотнім літнім людям, у дитячі будинки сімейного типу.

Звіт за кожні 10-14 днів ми будемо викладати у соц. мережах фонду. Перший такий звіт вже викладено у дописі нижче.

Останні 22 дні 95% діяльності фонду тримається на внесках жителів США. Ми розуміємо важку фінансову ситуацію наших любих українських благодійників, з вдячністю приймаємо ваші внески і закликаємо берегти себе, відновлювати свою діяльність, допомагати ЗСУ та знову повертатися до благодійности, коли буде така можливість!

Будемо вдячні, якщо допоможете нам почати благодійне партнерство (познайомите) з жителями інших країн в непростий для України час! Ми, як завжди, ведемо прозору та ефективну діяльність і маємо всю необхідну законну докуменітацію.

Дякуємо за кожен місяць, що ви були з нами!