Історія успішних змін нашої підопічної вихованки

Цього разу ми попросили Діану, нашу учасницю інклюзивного молодіжного центру "Даруємо Радість", яка вже давно з нами, поділитися своїми спогадами щодо фонду.

Попросили розповісти про найяскравіші моменти пов'язані із програмами та відмітити, на які позитивні звершення ми її надихнули.

"Я вже 2 роки відвідую різні програми фонду.

Знайомство із "Даруємо Радість" стало можливим завдяки моїй мамі. Вона записала мене на тренінги, бо я скаржилася на те, що мені нудно влітку, і практично немає із ким спілкуватися.

Перший рік (минулий), я не брала участь у багатьох заходах від фонду, нікуди не їздила з іншими підопічними хлопцями й дівчатами. А вже цього року була активнішою, під кінець літа.

Завдяки фонду я почала більше спілкуватися з цікавими і яскравими людьми. Ще більше зрозуміла, що мені подобається психологія. Мені цікаво вивчати поведінку людей в різних ситуаціях і обставинах. Наприклад, лазертаг: ми всі одна команда в фонді, але нас розділили та вийшло так, що ми стали тимчасово суперниками. Мені цікаво було, хто віддасться грі й не помітить, що ми спочатку були однією командою, а хто буде весь час пам'ятати про це. Чи залежить це від статі та віку?

Мабуть, найбільше мені запам'яталася саме остання зустріч - закриття "Літнього клубу". На заході була неймовірна атмосфера, ніби ми одна велика родина з безпечним простором для твоїх думок та самовираження. Звісно, було круто пограти в лазертаг та поспілкуватися із моїми однолітками, в яких такі самі турботи, приводи для радості й проблеми, що і в мене"

Діана наразі дуже активна учасниця програм фонду, онлайн та офлайн заходів. І ми певні, що за час, який будемо разом, зможемо ще багато корисного дати одне одному.

 

Допомогти нашим підопічним вихованцям ви можете наступним чином:

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • Liqpay