ІСТОРІЯ УСПІШНИХ ЗМІН

Це наша традиційна рубрика, де ми розповідаємо про успіхи наших підопічних вихованців, які відбулися завдяки роботі фонду. Цього разу ми розповімо про дівчину Ірину із дитячого будинку сімейного типу родини Кузьміних. Вона після написання профорієнтаційного Magellano тесту, який фонд надав їй змогу пройти, зробила неймовірну роботу по саморозвитку та не планує на цьому зупинятися.

"Наразі я відвідую тренінги й заходи фонду майже 5 місяців. А про фонд дізналася від наших друзів - дитячого будинку сімейного типу родини Дерев'янко.

Я відвідала не мало заходів від фонду "Даруємо Радість", а запам'яталися мені найбільше - "місто професій", ігротека онлайн та тренінги від поліціянтки Алли.

Мені дуже подобається бути учасницею проєктів фонду, бо до цього я не брала участь у якихось тренінгах чи майстер-класах. Ці зустрічі допомогли мені ствердитися у виборі професії. Я хочу служити у поліції, і вже розмірковую, як можу цього досягти.

Я зрозуміла, що треба підтягнути навчання, щоб добре здати зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), і вступити в академію Міністерства внутрішніх справ. Тож наразі ми із сім'єю шукаємо мені репетиторів.

Кожна зустріч із фондом різноманітна та цікава. Я хочу побажати фонду і нам більше пізнавальних екскурсій і, можливо, курсів із підготовки до ЗНО."

Ми й надалі слідкуватимемо за успіхами Ірини та триматимемо вас у курсі, адже впевнені, що в неї попереду ще багато цікавих та мотиваційних подій.

Якщо ви, або хтось із ваших знайомих готові допомогти із підготовкою Ірини до тестів та вступу у навчальний заклад - дайте нам знати у будь-який зручний для вас спосіб.

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay