ТРЕНІНГ ПРО ЕМОЦІЇ ТА ВІДЧУТТЯ

22 Сентября 2021

Ми розпочинаємо новий сезон тренінгової діяльності фонду. Це дуже радісна новина, бо ми сумували за нашими вихованцями та жвавим ритмом тренінгів, майстер-класів, заходів.

Ділимося із вами одним із перших тренінгів на тему “Емоції та відчуття”, який тренерка Анастасія провела для наймолодших вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Шестуха. Тема обрана не випадково, у цьому сезоні ми маємо намір поринути із дітьми тему “емоційного інтелекту” та більш детально розібратися зі своїми емоціями.

Під час заняття діти із тренеркою встигли обміркувати, що впливає на наші емоції, намалювати свій настрій, навіть подивитися та обговорити мультфільм про злість. Як зазначила Анастасія, дітям особливо сподобалась дихальна вправа, яку вони назвали “видавлювання злості”.

Такі тренінги надзвичайно важливі для підопічних вихованців. Розуміння своїх емоцій, вміння за допомогою різних вправ контролювати негативні прояви, навички із підтримки себе у складній ситуації - основа необхідних знань сьогодення.

Підтримати нас у проведенні подібних тренінгів для вихованців інтернатів та дитячих будинків сімейного типу можна наступним чином:

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay