Історія успіху, Годько Марія, в Країні Радості 3-й рік

29 Июня 2021

У нас є програма "Країна Радості" в інтернатах, у рамках якої ми проводимо розвиваючі тренінги. Одна з учасниць програми, Марія, зі спеціальної школи "Гармонія", поділилася із нами своїми успіхами:

"Хочу розказати, що мені дала участь у соціально-економічній програмі «Країна радості».

Я ще коли була в молодших класах, мріяла стати громадянкою цієї дивовижної країни. Що я тоді про неї знала? Що, коли в гості приїжджають представники фонду, то це завжди свято, весела метушня, подарунки, цікаві люди і цікаві зустрічі. А ще всі старші учні охоплені радикоманією, всі обговорюють, хто скільки заробив радиків, і на що витратить їх в дитячому супермаркеті.

Мені теж хотілось мати такі незвичні гроші. Приблизно цим я і займалась у 6 класі: старалась у навчанні , брала участь у різноманітних заходах. Та справжній сюрприз чекав, як виявилось, мене у 7-му класі. Адже саме тоді розпочались заняття «Хто я». На жаль, в минулому році, із-за пандемії їх було не дуже багато, але цього року ми зустрічались з Юлею (це наша психологиня і подруга) регулярно, нехай і онлайн.

Я ніколи стільки не розмірковувала над такими простими речами як дружба, взаємовідносини. Цього року я зрозуміла чим справжня дружба відрізняється від просто дружби, розібралась в собі, навчилась стримувати свої емоції.

Ці зустрічі допомогли мені зрозуміти батьків у деяких ситуаціях, налагодити відносини з однокласниками, допомогли знайти своє хобі. Я є членом нашого учнівського самоврядування і в цьому році очолила виховний сектор, тобто роботу з молодшими школярами. Це і є моє захоплення.

Я з великим задоволенням разом зі своїми однокласницями проводжу для наших малюків веселі перерви, ігри і конкурси. До речі, багато з них я взнала саме на наших заняттях з Юлею. Можливо, робота з дітьми і стане моєю майбутньою професією. Я впевнена в собі і відчуваю сили підтримати інших."


Дивовижні результати дивовижної дівчини. Саме тривала системна робота дає найкращі результати. Ми із тренерами докладаємо багато зусиль, щоб дати якомога більше корисної інформації і навичок нашим вихованцям. Тож особливо приємно бачити такі результати та віддачу наших вихованців.