Козацький край для молоді: юні енерджайзери відвідали запорізькі хаби та молодіжні центри міста

13 Июля 2019

Благодійний літній клуб "Енерджайзер 2019" розширює кордони - завдяки вашій допомозі діти та підлітки зі складними життєвими обставинами відвідали нове місто - Запоріжжя. Для багатьох із них це перший виїзд за межі Дніпра.

 

Якщо гадаєте, що у Запоріжжі тільки Січ можна відвідати та погуляти по Хортиці - здивуємо: Запоріжжя - справжня знахідка для ініціативної молоді, а наші юні енерджайзери саме такі.

 

Море емоцій та вражень від цієї поїздки, а також купа нової корисної інформації та ідей для втілення!

 

Разом із дітьми ми відвідали:

  • Запорізький обласний центр молоді - зараз зачинено на ремонт, але для нас зробили виключення та з радістю розповіли про свої проекти та досягнення, а ще подарували дітям подаруночки від себе та Німецької молодіжної організації, з якою співпрацюють.
  • Edison Space: social. event. coworking - величезний молодіжний простір, де можна працювати над власними проектами, арендувавши місце чи навіть звукоізольовану кімнату. Простір обладнаний потужними технічними новинками та має власну міні-кав'ярню, а ще популяризує теми саморозвитку та екології.
  • Спільно HUB - простір, створений в Обласній універсальній науковій бібліотеці. Ініціатори Спільно HUB перші у Запоріжжі, хто виборов право на створення велодоріжок у місті та отримали грант на цей проект. А влучним подарунком для наших дітей стали світловідбиваючі браслети - тепер водії точно побачать юних пішоходів та велосипедистів.
  • Хаб "UHO" - створений за власні кошти та власними силами небайдужих людей для корисного відпочинку молоді, де ми дізналися про створення хабу та європейські молодіжні ініціативи, а після провели вечір за "Мафією" та іншими іграми.

 

У Запоріжжі діти познайомились з крутими молодіжними працівниками, дізналися про такі різні між собою соціальні ініціативи, весело провели час та розширили світогляд. Більше фото на нашій сторінці Facebook.

 

А ось, що власне енерджайзери думають про поїздку:

 

 "Мне очень понравилась поездка в Запорожье тем, что там я стала больше коммуникабельной, начала дружить с замечательными людьми, посмотрела молодежные центры и погрузилась в весёлую и уютную обстановку нашего фонда☺️

Постоянно вокруг нас находились добрые и отзывчивые люди, проводившие нам экскурсию, и они были всегда готовы ответить на все-все наши вопросы. После первого дня экскурсии большая часть была уставшая, но всё же мы заполняли скучные моменты весельем, особенно в отеле.

Спасибо всем за яркие моменты, жду следующей поездки" - Ліля, 14 років - учасниця Благодійного літнього клубу "Енерджайзер 2019" для дітей та підлітків зі складними життєвими обставинами.

 

"Привет!!! Мне понравилось что мы были в разных молодежных организациях и хабах, также круто было что у нас были екскурсоводы которые рассказывали свою программу и отвечали на все наши вопросы, это очень приятно, так же они проверяли нас на внимательность, еще очень круто был отель, вкусная еда и мне понравилось что нас поехало больше чем в Харьков, это тоже очень приятно, еще мне понравилось что в первый день угодили всем, и тем кто хотел погулять вечером и тем кто хотел остаться в номере и тем кто хотел поиграть, большое спасибо за данную поездку, она была познавательна, зовите ещё, люблю вас" - Даша, 14 років - учасниця Благодійного літнього клубу "Енерджайзер" для дітей та підлітків зі складними життєвими обставинами, заступниця голови МІР, волонтерка фонду.

 

"Это была самая классная поездка в моей жизни) было очень классно: вкусная еда, интересные экскурсии ( были правда и пару нудных ,но мы упустим этот момент), офигенный хостел и вообще было круто)))) 
Р.S. Илонушка спасибо за поездку,за фотоаппарат и за НЕ ИСЧЕРПАЕМОЕ ТЕРПЕНИЕ)"
- Вероніка, 14 років - учасниця Благодійного літнього клубу "Енерджайзер" для дітей та підлітків зі складними життєвими обставинами.

 

А також відео-відгук від Діани, 16 років - учасниці Благодійного літнього клубу "Енерджайзер" для дітей та підлітків зі складними життєвими обставинами та авторки соціального проекту "Арт-Парадная" (ремонт у під'їзді все ще не зроблено, тож напевно доведеться шукати інший) можна переглянути на нашій сторінці у Facebook

 

Дякуємо, що допоомогаєте створювати краще майбутнє для дітей та підлітків зі складними життєвими обставинами.

 

ПІДТРИМАТИ Благодійний літній клуб "Енерджайзер 2019" для дітей та підлітків зі складними життєвими обставинами МОЖНА: