ОФЛАЙН-ТРЕНІНГ “ЕМОЦІЙНИЙ СТАН” ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

25 Апреля 2024

Під час нашої поїздки до трьох дитячих будинків сімейного типу пройшло ще одне неймовірно цікаве та корисне заняття з підлітками.

Аня Карпусенко розпочала його з обговорення різних емоцій, і це було дуже важливо, адже вміння розпізнавати та регулювати свої почуття - це навичка, яка допомагає у житті. Діти з задоволенням поділилися своїми секретами та методами, які вони використовують, щоб заспокоїтися у різних ситуаціях. Потім вони перейшли до захоплюючих ігор та вправ, які розвивають увагу, логіку та вміння співпрацювати.

Одна з люблених вправ підлітків - це «Їжачок», яка допомагає швидко розвантажити своє тіло та мозок, а також зосередитися на теперішньому моменті. А потім ми влаштували справжній марафон ігор! Від вправи на опанування емоцій до захопливих настільних ігор, таких як «33» і «Хто перший».

Вони не лише розважають, але й розвивають уміння спілкуватися, працювати у команді та розв’язувати завдання разом. Спочатку діти були трохи скептичні стосовно заняття з новою для них людиною, але в ході активностей вже роззнайомились та спілкувались більш відкрито.

Ми дуже горді, що учасники ростуть та розвиваються разом з нами!

Більше заходів, більше радості, більше навчання - разом ми здатні на все!

Підтримайте програми фонду, зробивши переказ:

Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (картка-рахунок фонду, контактна особа до картки - директорка фонду, Шелест Ольга).

Liqpay: https://www.liqpay.ua/checkout/i22201036556

PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”