ВИЇЗНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ДБСТ

22 Апреля 2024

Командою фонду ми завітали до 3 дитячих будинків сімейного типу у місті Кам`янське.

У цій поїздці ми хотіли на власні очі побачити умови життя родин, розвізуалізуватися із дітьми та підлітками, які ходять на онлайн-тренінги та провести офлайн заходи для різних вікових груп. У легкій атмосфері, за чаєм, поспілкуватися з батьками-вихователями, щоб дізнатися про їхні потреби, нагальні проблеми та більше дізнатися про дітей.

Тож по приїзду всі родини розділилися на 3 групи: діти, які пішли на майстер-клас від Маришка Ковалева та Olga Shelest, підлітки, які грали у психологічні ігри з Аня Карпусенко та батьки, що спілкувалися з Людмила Шелест.

На відео діти розповідають, що роблять брелок, для своїх рюкзаків та сумок. Із кольорових мотузок вони навчилися двом видам плетінь, які можна перетворити на будь-які аксесуари, навіть браслети.

Хлопці та дівчата отримали задоволення від процесу, а ті, хто зробили першими, допомагали іншим. Тож це заняття було корисне для дитячої моторики, для розвитку уяви, концентрації уваги, взаємодії у родинах. А в результаті - ще й приємний бонус у вигляді брелка кожному, та для старших братів і сестер, яким діти також зробили презент.

Підтримайте тренінгову діяльність фонду, зробивши переказ зручним способом:

Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (картка-рахунок фонду, контактна особа до картки - директорка фонду, Шелест Ольга).

PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”