ПОДОРОЖ ДО РОДИНИ ВПО

16 Апреля 2024

Командою фонду ми завітали до багатодітної родини ВПО - Дячко. Нині сім’я мешкає у селищі поблизу міста Кам’янське. А Пологи, рідне місце родини, на жаль, знаходиться під тимчасовою окупацією, що не дає поки змоги безпечно повернутися туди.

Це не перше житло, яке змінюють мама та троє дітей за роки життя поза своїм домом. І в кожному місці вони наново займаються облаштуванням. Мова як про велике прибирання території, побудову власної теплиці, налаштування побуту (вода, ванна кімната, кухня), так і про необхідні буденні речі, як то посуд, ліжко, постільна білизна, одяг, їжа тощо.

На цій зустрічі нам було важливо, в невимушеній атмосфері, поспілкуватися з родиною, дізнатися про їхні умови життя, основні нагальні потреби. У дітей дізнатися про плани на майбутнє, успіхи в навчанні, побажання щодо тренінгів від фонду. Ми дізналися необхідні відповіді та вже плануємо майбутню допомогу родині.

Також ми змогли особисто вручити рюкзаки дітям, від компанії-благодійниці, що передала їх для підопічних фонду родин. Діти дуже зраділи такому подарунку, адже він не тільки корисний, а й гарний, і зможе вмістити всі необхідні матеріали для творчості та навчання.

У цій подорожі ми завітали ще до 3 дитячих будинків сімейного типу, про що розповімо трохи згодом.

Підтримати програми фонду можна зробивши переказ наступним чином:

Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (картка-рахунок фонду, контактна особа до картки - директорка фонду, Шелест Ольга).

PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”