МАЙСТЕР-КЛАС З РОЗРОБКИ ІГОР

28 Марта 2024

Уявіть, для багатьох це просто мрія попасти на майстер-клас зі створення ігор. В дитинстві, чи вже у дорослому віці ми граємо в різні ігри на комп’ютерах та телефонах. І так чудово склалися всі обставини, що учасники проєкту “Відкрий IT-світ для себе” відвідали майстер-клас наживо у …

Розробник ігор Іван на занятті розібрав з підлітками, які є жанри ігор, розповів, які програми є для створення ігор, чим вони відрізняються. Також учасники проєкту дізналися які є переваги та недоліки у кожної програми.

Іван поділився власним досвідом у розробці ігор та навів приклади, з яких програм починав. Розповів про те що потрібно щоб стати розробником ігор. В ході заняття у дітей виникали питання, відповіді на які вони отримували одразу і з прикладами.

В додатку Unity Hub учасники розглянули реальний проєкт, що дало розуміння, як працювати з цією програмою, на якій мові програмування вона працює.

Після цієї зустрічі підлітки вже більше знають про ще одне направлення в ІТ. А головне, що підліткам дуже сподобався майстер-клас, і вони самі переконалися, що створювати ігри це доволі цікаво та весело.

Такі практичні навички дуже важливі для майбутнього визначення із професією для підлітків. Тож ми щиро радіємо за цю змогу для учасників IT-проєкту.
#відкрийitсвітдлясебе