ЛІТНІЙ БЛАГОДІЙНИЙ КЛУБ РОЗПОЧАТО!

25 Июля 2023

Літо часто асоціюється із легкістю, зміною середовища, проведенням часу на вулиці. Тож частину літа діти та підлітки займаються на тренінгах від фонду, а частину беруть участь у різних виїзних заходах. Саме ця частина і є літним благодійним клубом “Даруємо радість” для дітей та підлітків Дніпра і області, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Першим заходом стала трансформаційна фінансова гра - “Життєвий капітал”. Це неймовірний тренінг, який дає змогу побачити наші фінансові та поведінкові стратегії у житті. Без сумнівів - це знання, які найкраще передавати підліткам якомога раніше. У такому форматі - це безпечний простір, де можна пробувати, помилятися, робити висновки і вже бути готовими до роботи з фінансами у дорослому житті.

Хлопці та дівчата отримали “життєві ролі” та розуміння своїх стартових накопичень перед початком, і вже мали просуватися по ігровому полю, виходячи із них. Учасники кидали кубик, аналізували ситуації, що пропонував тренер, робили висновки, записували здобуті уроки, щоб потім їх окремо проговорити та знайти шляхи вирішення у реальному житті.

Атмосфера заходу була динамічна, трохи творча, така, що підтримує та підсвічує шляхи для розвитку. Подивіться це особисто на відео.

Тренінг відбувався у дуже гарному та безпечному просторі Прометей Хаб. Велика вдячність від усіх організаторів та учасників за гостинність.

За трансформації та якісно проведений час з підлітками ми вдячні тренеру Віталію Коваленко та діловому клубу Партнер.Дніпро

Час за тренінгом проходив насичено, тому важливо було і сили відновити. Підлітки пригощалися піцами, за які ми щиро вдячні ресторану InstaFood

А також за підтримку інших витрат заходу висловлюємо подяку компанії COMPARUS.UA

Літній клуб тільки розпочато, попереду ще багато заходів для дітей та підлітків із багатодітних родин, сімей вимушених переселенців, родин, що опинилися у складних життєвих обставинах. Тож ми просимо вашої підтримки!

Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).

Liqpay: https://www.liqpay.ua/checkout/i22201036556

 

PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”