ДАВАЙТЕ РАЗОМ ЗБЕРЕМО НА ДОПОМОГУ РОДИНІ З БАХМУТА

19 Июля 2023

Друзі, завдяки вам ми вже кілька місяців поспіль активно закриваємо збори на соціальні набори родинам внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Це просто неймовірно, завдяки вашим грошовим внескам щоразу декілька багатодітних родин, що мусили покинути свої домівки отримують необхідну допомогу для облаштування побуту на новому місці.

Запрошуємо підтримати і багатодітну родину Супрун з Бахмуту. Звісно, нині не треба пояснювати, чому родина виїхала та що з їхнім житлом. Трагедію цього міста, як і сотень інших ми з вами, на жаль, добре розуміємо.

Сім’я перебуває в пошуку постійного житла, але де б вони не мешкали, їм потрібна своя побутова техніка, постільна білизна, рушники, щоб почувати себе більш комфортно та мати можливість займатися іншими нагальними питаннями щодо облаштування життя наново. В родині троє дітей-школяриків, що дуже впливає на їхні потреби.

Із необхідного для сім’ї вони зазначили:

  • постільну білизну
  • товари гігієни та побутову хімію
  • їжу
  • техніку для навчання дітей онлайн: телефони з можливістю виходу в інтернет, чи планшети, чи комп'ютери

Долучайтеся до благодійного збору на 9000 грн. В набір для родини будуть входити: чайник, мультиварка чи мікрохвильова піч, комплекти постільної білизни для дітей, подушки і ковдри для дітей, набори рушників для дітей.

Якщо ви хочете допомогти родині окремо товарами - напишіть нам, скоординуємо разом це момент.

Для переказу коштів є декілька можливостей:

Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).

Liqpay: https://www.liqpay.ua/checkout/i22201036556

PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”