СПРАВЖНЄ СВЯТО НА МИКОЛАЯ

19 Декабря 2022

Подарувати дитині свято у нинішніх умовах - той ще виклик. У грудні ми відмічаємо декілька чудових та важливих для дітей свят - день святого Миколая та Новий Рік. І хоча цього року календарні дати свят можуть змінюватися - це не впливає на те, що діти очікують на диво та маленькі подаруночки.

Окрім того, головна задача дорослих нині зробити все, щоб війна не впливала на відчуття дитинства, свята та щасливих моментів у дітей та підлітків.

У малозабезпечених родин, родин вимушених переселенців, родин, що опинилися у складних життєвих обставинах часто немає можливостей подарувати своїм дітям свято, бо спершу треба задовольнити базові потреби у їжі, одягу тощо.

Цього року один з давніх партнерів та благодійників фонду, Олександр Гончарук здійснив неймовірну, добру, дуже цікаву акцію. Олександр закупив сотні дитячих товарів: ігри, пазли, ляльки, конструктори, машинки, розмальовки тощо. Та через фонд “Даруємо Радість” передав їх у багатодітні, малозабезпечені родини, сім’ї ВПО, що мешкають нині у м. Дніпро та найближчих селах.

Загалом 1058 дітей отримали до зимових свят свої подарунки. Та правильніше буде сказати, що це 1058 зігрітих увагою дитячих сердець, це 1058 дитячих посмішок та щонайменше 1058 хвилин добра та уваги до кожної дитини, якій передали ігри та іграшки.

Від імені дітей та їхніх батьків щиро дякуємо Олександру за його доброту, щирість, позитивні наміри! Та бажаємо, щоб кожна така добра справа поверталася сторицею добра.

Вітаємо всіх із днем Святого Миколая! Бажаємо миру, тепла, чуйності!

Якщо маєте можливість та бажання - зробіть сьогодні свято дітям.