ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА

5 Декабря 2022

Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку — один з міжнародних днів ООН. Присвячений особам, що займаються волонтерством. Цей день відмічають вже 37 років.

В цей день заведено вшановувати волонтерів, тобто тих людей, які без будь-якої нагороди роблять гарні справи для суспільства, своєї держави та світу в цілому.

За роки роботи фонду нам пощастило зустріти багато гарних людей, які були волонтерами на різних програмах та акціях фонду. Люди в Україні надзвичайні, адже нам достатньо було лише у соціальних мережах зазначити, що нам потрібна допомога, як одразу ж десятки чоловіків та жінок писали та дзвонили нам, щоб стати волонтерами. Нині у країні волонтерів стільки, що й одразу не злічити.

Вітаємо кожну людину, яка вкладала та вкладає свій час, свою силу, свої можливості у покращення нашого суспільства, у створення більш кращих умов для ближніх. Дякуємо вам безмежно! Пишаємося бути частиною одного народу з вами! Багато сил та натхнення, щоб віддавали ви в першу чергу із надлишку ресурсів та можливостей!

Вітаємо кожного та кожну причетну до цієї дати. Разом - ми сила!