ЗАКУПІВЛІ - ТО МАЙЖЕ СТИЛЬ ЖИТТЯ

28 Июля 2022

*поширення допису чи використання інформації з нього можливе лише за погодження з благодійним фондом “Даруємо Радість”

Хоча нині фонд максимально докладає зусилля у програми розвитку, таких як тренінги та психологічна допомога, ми не забуваємо і про соціальні набори шелтерам та дитячим будинкам сімейного типу. Нагадуємо, що ми не надаємо персональну та адресну допомогу, а працюємо лише з такими прихистками, які опікуються  внутрішньо переміщеними особами та родинами, які виховують понад 5 дітей.

Закупівлі відбуваються кожен тиждень, для нас вони майже звичайна річ у розкладі, так само як чистити зуби. Обираючи товари, ми завжди враховуємо їхню  користь та доцільність. Шукаємо те, що може довго зберігатися та є універсальним для різного віку.

Нижче фото з процесу закупівлі для одного з шелтерів нашого міста. Там солодощі для дітей (печиво, бублики, вафлі тощо), їжа (цукор, крупи, олія і т.д.), чай, побутова хімія (рідке мило, засіб для миття посуду, губки тощо), товари гігієни (дезодоранти, шампуні і т.д.).

Кожна деталь такого набору покращує умови життя. Шкода тільки, що не може замінити домашній затишок рідної оселі.

Ми працюємо і далі, щоб підтримати вимушених переселенців та родини, які опікуються більш ніж 5 дітьми. І закликаємо вас долучатися до благодійності.

  • liqpay
  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест)