ПОСТІЛЬНА БІЛИЗНА, РУШНИКИ ТА ПОБУТОВА ХІМІЯ

26 Июля 2022

Цими товарами ми користуємося кожен день. І буває, навіть, не замислюємося, яке відчуття комфорту вони нам дають. Вони про зручність, про затишок, про дім.

Це ті речі, без яких вимушені переселенці приїжджають до Дніпра. Бо вони громіздкі. Бо в рюкзак чи валізу ти кладеш найнеобхідніше, а якщо залишається трохи місця - береш пам’ятні речі. Розміщуючись у шелтерах люди отримують і білизну, і рушники. Проте вони швидко зношуються, потребують для постійного прання багато прального порошку.

Так ми разом з утримувачами шелтерів https://www.facebook.com/apslogos/ та https://www.facebook.com/co.usl.org.ua/ виявили основні потреби прихистків, якими вони опікуються в Дніпрі.

Оскільки допомога шелтерам нині одна з пріоритетних задач фонду, то ми змогли закупити й передати їм:

  • 240 кг прального порошку
  • 20 комплектів постільної білизни
  • 30 банних рушників


Таким чином, разом з благодійниками фонду, ми покращили умови сну, додали комфорту великими рушниками та дали змогу за потреби прати речі мешканцям 5 шелтерів у місті.

Підтримуючи та допомагаючи один одному ми можемо тримати гуманітарний фронт країни. Тож усіх небайдужих запрошуємо до допомоги прихисткам, які опікуються внутрішньо переміщеними особами через фонд “Даруємо Радість”.

  1. 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  2. liqpay