ЯК ЖИВЕТЬСЯ БАГАТОДІТНИМ ВИМУШЕНИМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ?

7 Июля 2022

Уявіть, у вас 9 дітей, тяжка хвороба та ще й війна змусила вас покинути вашу домівку в м. Краматорськ. Ви переїхали до чужого міста, де, до речі, не так легко вийняти житло для такої кількості мешканців. Звісно, знайти роботу з графіком так, щоб встигати слідкувати за усіма в родині, прибирати і готувати не видається нині можливим.

В такій ситуації зараз Наталя, мати цієї родини.

Сім’я проживає в Дніпрі, та особливо потребує допомоги. У фонді ми нині допомагаємо дитячим будинкам сімейного типу, де виховуються від 5 до, навіть, 16 дітей та шелтерам, які приймають внутрішньо переміщених осіб. Та і цю сім'ю не могли оминути, тому передали їм соціальний набір.

Молодші діти активно та жваво допомагали переносити товари, дружньо все розбирали та шукали, що для них саме приємне у цій передачі. Як діти, вони шукали солодощі. На такий випадок ми додаємо до наборів печиво, чи вафлі, щоб не тільки дорослі отримали радість від набору, а й малеча.

На декілька тижнів цей набір з їжі, побутової хімії та товарів гігієни закриє основні потреби родини. До речі, набори ми намагаємося доставляти самі, аби ближче познайомитися з родинами, дізнатися їхні історії, побачити побут. Так між нами утворюється більш тісні та довірливі відносини. І як підсумок - ми можемо ділитися з вами світлинами та відео звітами.

Дякуємо кожному благодійнику, завдяки якому така допомога є можливою! Якщо ви хочете долучитися, зробити це можна одним із наступних способів

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay