ОНЛАЙН ТРЕНІНГИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ

18 Июля 2022

Нині у фонді індивідуальні консультації психолога, групові тренінги, “кабінет психолога для батьків”, майстер-класи, коучингові сесії, навіть збори команди проходять онлайн. Ще декілька років тому ми й уявити не могли, що онлайн формат надасть нам таку свободу діяльності.

Діти та підлітки різного віку можуть з будь-якої точки світу долучатися до занять. Також їм не треба виділяти більше часу, ніж займає сам тренінг, бо вони зі смартфона чи комп’ютера підключаються безпосередньо до початку тренінгу, а завершивши його, одразу повернутися до своїх справ.

Кожен день у нас є онлайн активності у різних вікових групах. Ми відкриті до участі нових учасників. Бажаєте долучитись - напишіть нам.

Про хід одного з останніх тренінгів для старших учасників на тему “Особливості розвитку особистості” розповість психологиня, тренерка фонду:

“Хлопці й дівчата ставили багато запитань, щоб детальніше розібратися в собі. Разом ми розглянули практичні рекомендації щодо трансформації злості та агресії і виходу зі станів, які можуть передувати депресивному розладу. Навіть після тренінгу ми залишаємося на зв’язку з усіма учасниками. Якщо в них виникнуть будь-які питання, вони можуть писати їх у наш діалог та отримати відповідь чи підтримку.”

Такі тренінги дуже корисні в нинішніх умовах, адже діти та підлітки в колі однолітків та однодумців проходять процеси щодо стабілізації свого емоційного стану. Супутньо розвивають впевненість в собі, вчаться розрізняти маніпуляційні дії, розбираються зі способами саморегуляції тощо.

Якщо ви хочете підтримати цей напрямок у фонді, можете зробити внесок наступним чином:

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay