ЧИМ НИНІ АКТУАЛЬНА ДОПОМОГА ШЕЛТЕРАМ?

11 Июля 2022

Шелтери - це тимчасові, або довгострокові прихистки для внутрішньо переміщених осіб.

Як ви могли помітити, кількість транзитних переселенців, які їхали до Дніпра, залишалися тут на декілька днів та поїхали далі, значно зменшилися.

Проте нині в шелтерах перебувають люди, в яких вже немає домівок, їм нема куди повертатися. Чи це люди, які не мають змоги виїхати далі, чи мають обставини, які затримують їх, наприклад хвороби, що викликають проблеми з транспортуванням. Або ж це люди, що мають намір осісти в Дніпрі та поки що в пошуках роботи, житла.

Тому мешканців в таких прихистках не стає менше. І ми можемо підтримати їх.

Такі речі як постільна білизна, рушники - розходяться дуже швидко, потребують дублювання на час прання. Є постійний запит на їжу, чай, солодощі для дітей, канцелярію, товари гігієни, зокрема прокладки та памперси.

Тому так, ми продовжуємо надавати допомогу шелтерам, виходячи з їхніх потреб та наших можливостей. І закликаємо вас долучитися!

На відео - екскурсія від Ольги Шелест, директорки фонду “Даруємо Радість” одним з шелтерів міста, організованим громадською організацією "Оберіг Дніпра". Тут на 330 кв. м вдалося прихистити 82 людей.

На в відео є і кухня, і сушарки для речей на вулиці, і саморобні меблі, і дитяча ігрова кімната, і спальні місця. Все, щоб краще зрозуміти побут внутрішньо переміщених осіб.

Не залишайтеся байдужими, давайте разом робити життя цих людей трохи краще і комфортніше!

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay