ТРАДИЦІЙНА РУБРИКА ВІДГУКІВ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ФОНДУ

28 Июня 2022

Передаючи допомогу від фонду ми зазвичай просимо людей надати нам зворотний зв’язок, у будь-якій зручній для них формі. Будь то фото, чи повідомлення у соц. мережах. Бо наша робота, навіть у воєнний час, є прозорою. Нам надзвичайно важливо показати нашим благодійникам результати нашої взаємодії та підтримувати довірливі стосунки з кожним, хто допомагає.

Особливо приємно, коли ми отримуємо зовсім не очікувані відгуки та ще й у відео форматі.

Патронатна сім’я з м. Дніпро, у якій виховується 9 дітей, надіслала нам це відео. Діти разом розпаковують соціальний набір, а мама розповідає за що саме вона та діти вдячні фонду “Даруємо Радість”.

Вже півтора року ми підтримуємо цю родину і соціальними наборами, і майстер-класами для дітей, і кабінетом психолога для батьків. Особливо приємно, що вони не сприймають усе, що ми для них робимо, як належне. А завжди щиро радіють та від душі вдячні за допомогу.

Подивіться відео, щоб самим все побачити і почути: малюнки дітей з занять, соціальний набір, вдячність за діяльність фонду.
_____________

*Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Допомогти шелтерам, що опікуються сім’ями внутрішньо переміщених осіб, дитячим будинкам сімейного типу та програмам фонду ви можете наступним чином:

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay


#соціальнінаборидаруєморадість #благодійністьдніпро #бфдаруєморадість #допомогадаруєморадість #тренінгидаруєморадість