КАБІНЕТ ПСИХОЛОГА ДЛЯ БАТЬКІВ

14 Июня 2022

Неодноразово ми наголошували, що значною мірою впливає на покращення життя людей саме комплексний підхід. Це стосується і питання допомоги. Нині ми намагаємось вибудовувати взаємодію на тренінгах як з дітьми, так і з їхніми батьками.

 

Родини, які залишилися в країні, стикаються з одними проблемами, які виїхали за кордон - з іншими. Та всі вони потребують підтримки та допомоги в налагодженні нового мислення, навіть нових звичок.

 

Психологиня фонду, , наново розпочала роботу з батьками. Тренінги проходять онлайн, тож є змога підключатися з будь-якої точки світу. Ця група є своєрідним ком’юніті, де батьки (частина з яких виховує від 7 дітей і більше) можуть поділитися своїми труднощами, та почути слова підтримки від однодумців, чи поділитися успіхами та надихнути інших. 

 

Це такий безпечний простір, де вони разом вчаться взаємодіяти зі своїми емоціями, переживаннями, а через пізнання себе - кращій взаємодії з дітьми.

 

Серед тем цієї зустрічі були зокрема і такі: 

 

  • нові реалії життя на навчання;
  • емоційний фон від переймань;
  • складнощі побуту, коли ви живите з незнайомими людьми;
  • адаптація дітей тощо. 

 

Якщо ви, або ваші знайомі зараз хочуть взяти участь в “Кабінеті психолога для батьків” - напишіть нам, ми відкриті до взаємодії. Якщо теми, що ви бачите вище, дуже резонують вам - не зволікайте, приєднуйтеся до групи!

 

А допомогти програмам фонду можна наступним чином:

  1. 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  2. liqpay