СВЯТКОВА ПОДІЯ ДЛЯ ФОНДУ - ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ НАЙМОЛОДШОЇ ВИХОВАНКИ

17 Мая 2022

Пам’ятаєте, ми розповідали вам про підопічну вихованку фонду - Валю?

Вона сирота, виховувалася в одному з інтернатних закладів Дніпра. Де, під час тренінгів від фонду, ми з нею і познайомилися.

Згодом, вже в дорослому віці, Валентина завагітніла. І ми зрозуміли, що маємо допомогти дівчині розібратися в багатьох питаннях, починаючи від поняття родини до виховання дитини. Більш детально про це писали тут.

Так от, вчора, Анжеліці, доньці Валі виповнилося 2 роки. Просто не віриться, ніби лише вчора ми прийняли рішення про консультації для її мами, а вже її другий день народження.

Цей день став святом і для усього фонду, адже за ці роки ми так пройнялися історією сім’ї, що стали майже ріднею. Та головне, що весь час від вагітності до сьогодні ми мали змогу надавати мамі й дитині таку необхідну підтримку. І бачимо позитивні зміни.

Це просто неймовірні масштаби роботи, лише уявіть, майже 3 роки консультацій та наставництва від психологині фонду “. Ми вдячні за те, що навіть зараз маємо змогу продовжувати консультації психолога як з цією сім’єю, так і з десятками інших, які потребують різного рівня допомоги в цей складний час.

Ви можете підтримати психологічну діяльність від фонду “Даруємо Радість” наступним чином:

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay