ВОЛОНТЕРИ ФОНДУ - НАША СИЛА І ОПОРА

25 Марта 2022

Цей допис - наша подяка неймовірним людям, які були та є зараз волонтерами фонду “Даруємо Радість”. Завдяки ним фонд працює набагато швидше та масштабніше і має змогу у короткі строки допомагати ще більшій кількості людей. Хто ж вони, сучасні супергерої? ????‍♀????‍♂ Знайомтеся ????

 

????Галіна - волонтерка, яка набирає “кілометрові простирадля” із чеків у файли, з яких бухгалтерка робить акти прийому-передачі. Лише по ним фонд передає усі товари, бо це єдиний шлях до прозорої роботи. Галина також допомагає нам збирати докупи данні по закупівлях (і в кг, і в грн, і в кількості товарів). Вона наша паличка-виручалочка у сфері звітів, таких як учора.

 

????Іван - волонтер який значно пришвидшив нашу роботу. Бо допомагав нам із закупівлями та із такою важкою роботою як завантаження та відвантаження а тоннами їжі та товарів. Він також допомагав з доставленням та перевезенням усього, що закуповував фонд. А масштаби цієї роботи ви бачите у звіті нижче.

 

????Анастасія та Олександра - наші феї-рятівниці у сфері перекладів. Вони допомагають нам перекласти на англійську мову усі дописи фонду, публічні звіти та маркетингові презентації для благодійників. Завдяки дівчатам друзі фонду із-за кордону також мають змогу бути в курсі нашої діяльності.

 

????Нам допомагала і вся родина із дитячого будинку сімейного типу Дерев’янко, особливо батьки-вихователі, Василь та Олена. Вони прийшли на допомогу нам у період, коли треба було максимально швидко реагувати на зміни, формувати понад 100 соціальних наборів для подальшої передачі. Та на закупівлях оснащення для шелтерів.

 

Щиро дякуємо цим людям! Разом ми робимо життя людей трохи краще! ????

ВІДЕО з волонтерами на закупівлях.

Якщо ви відчуваєте, що маєте сили, змогу та бажання допомагати як волонтер - обов’язково напишіть нам у коментарях чи у приватні повідомлення.