УКРАЇНЦІ ГУРТУЮТЬСЯ В ДОПОМОЗІ

23 Марта 2022


Душа радіє, коли ми бачимо як в складних умовах сьогодення українські люди гуртуються, стають ще добрішими та відкритими до інших.

Так родини, діти яких до війни брали участь в тренінгах та програмах фонду, сьогодні приймають до себе вимушених переселенців. Патронатна* родина Шафран, де зараз на вихованні 7 дітей, прийняла до себе сім’ю зі Слов'янська. Це неймовірна підтримка для людей, та щирий вияв турботи. Проте й величезна відповідальність, адже тепер треба забезпечити найнеобхіднішим ще більше людей у родині.

Оскільки ми особисто знайомі із родиною Шафран, і знаємо про їхнє рішення допомогти, то вирішили передати їм декілька соціальних продуктових наборів (олія, крупи, борошно, консервовані овочі і т.д.), постільну білизну, рушники, товари гігієни (шампуні, пральні порошки тощо). Все, що покриє основні потреби родини на деякий час та може додати трохи комфорту. Більше дивіться у відео.

Ви також можете долучитися до доброї справи, зробивши переказ до фонду “Даруємо Радість”.

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • LiqPay


*Патронатна форма виховання - це тимчасове виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя поки дитина, її батьки чи інші законні представники не подолають свої складні життєві обставини.