ІНКОЛИ РЕЧІ Є ДУЖЕ ВАЖЛИВИМИ

У сімей, які отримали фінансову допомогу від організації https://www.facebook.com/savethechildrenresponseinukraine за їхньої згоди, ми спитали, на що вони планують витратити кошти.

Серед відповідей частіше за все - на оренду житла, придбання необхідних продуктів, медикаментів, одягу. На облаштування свого нового життя.

Наступна історія від родини внутрішньо переміщених осіб з Сєвєродонецька. Їхня історія нібито і проста, водночас дуже зворушлива. Такий відгук вони нам надіслали:

“Спасибі велике за допомогу, надану нашій сім'ї. Виплату отримали. Завдяки їй змогли хоч трохи "дозволити" собі те життя, яким ми жили до війни.

Мої діти в Сєвєродонецьку займалися тенісом, починаючи з першого класу. Дуже зараз жалкую, що коли виїжджали з Сєвєродонецька в паніці не взяли з собою ракетки та екіпіровку дітей. Не до того було.

У Дніпрі, де зараз більш менш спокійне життя, Маша все частіше стала згадувати про свої тренування.

Завдяки верифікаторці фонду, Вашому фонду та Save the Children ми купили форму і з'явилася можливість їздити на тренування. Після довгої перерви дочка дуже втомлюється, проте дуже щаслива.

Вчора з Мішею сходили в книжковий магазин, купили йому нову книгу. Здавалося б, дрібниця, але відколи ми ВПО, жорстко економимо, не розуміючи, що чекає нас попереду.

З таких дрібниць складаються маленькі повсякденні радощі моїх дітей. У нас була сімейна традиція - святкування 1 червня, ми ходили в піцерію відмічати День захисту дітей. Цього разу ми не змінили нашої традиції та скромно відмітили свято.

Ще раз спасибі за допомогу!”

На відео фрагмент з тренування Маші.


Коли ти знаходишся у новому місці, тобі хочеться відчувати для себе опори, робити те, що ти вмієш. Це дає неймовірну підтримку.

Учасники проєкту раді, що можуть повернути собі хоч щось зі своїх звичок та хобі. А ми раді, що і справді в такі моменти даруємо людям радість.

Якщо ви хочете підтримати програми фонду - можете зробити це наступним чином

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • iqpay