Потрібна ваша допомога у травні

12 Мая 2021

НАМ НЕОБХІДНА ВАША ДОПОМОГА!


У травні ми плануємо провести соціально-фінансовий захід - дитячий супермаркет у спеціальній школі "Гармонія" у м. Кам'янському. Усьго в ньому візьмуть участь 120 дітей та підлітків із складним дитинством.

Супермаркет імітує справжній похід до магазину. Тільки цього разу у ролі покупців - наші вихованці, які протягом року у програмі "Країна Радості" за визначні досягнення, допомогу іншим, гарні успіхи в навчанні та саморозвитку отримували спеціальну валюту - "радики". Один "радик" дорівнює одній гривні.

І ціни на всі товари для вихованців будуть тотожні цінникам у магазинах. Таким чином, ще перебуваючі в інтернаті, діти і підлітки починають розуміти порядок цін на різні товари: шампунь, крем, блокнот, навушники і т.д. І, вже виходячи випускниками за стіни закладу - не будуть дивуватися тому, що у всіх товарів є певна ціна, 

Захід навчає вихованців розподіляти свій бюджет, розуміти, що гроші не беруться "із неба", ставити пріорітети, що тобі наразі потрібніше.

За травень потрібно зібрати 30 000 грн., щоб забезпечити усім необхідним 120 вихованців інтернату, навчити їх фінансової грамотності та подарувати радість.