БЛАГОДІЙНИЙ ЛІТНІЙ КЛУБ "Енерджайзер 2019"

1 Июня 2019

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА: ЗБИРАЄМО КОШТИ НА БЛАГОДІЙНИЙ ЛІТНІЙ КЛУБ "Енерджайзер 2019" для 400 дітей і підлітків з важким дитинством та інвалідністю

 

ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО? Діти з кризових сімей та діти з інвалідністю не поїдуть до літнього табору або на море, не полетять за кордон ... для них літо - це вільний час і можливість вживати алкоголь і сигарети, потрапити під вплив поганих компаній...

 

Ми створили благодійний літній клуб "Енерджайзер 2019", щоб допомогти дітям уникнути цього і наповнити літо енергією та яскравими фарбами, розвиваючими тренінгами та захоплюючими екскурсіями.

 

У нашій програмі беруть участь понад 130 дітей дітей і підлітків з важким дитинством кожен місяць - серед них сироти, діти з вадами розвитку, діти з кризових сімей, а також з багатодітних та малозабезпечених сімей. Всього за літо клуб відвідають понад 400 підлітків.

 

Для цих дітей ми приготували 6 розвиваючих курсів:

  •  "Smart phone = Smart ти" - навчимо використовувати смартфони максимально ефективно
  •  "Smart Emoji" - навчимо висловлювати і проживати емоції через музику та ігри, навчимо взаємодіяти в команді і проявляти себе (курс веде психолог)
  •  Школа взаємин - навчимо підлітків правильно і максимально комфортно спілкуватися з протилежною статтю (курс веде сексолог)
  •  "Brain-ring" - прокачаємо знання з різних сфер в інтелектуальних боях
  •  АrtСтудія - навчимо малювати комікси і мультики, навчимо основам графіки і не тільки
  •  "Форум-театр" - скорегуємо поведінку в соціумі через проживання ситуацій в театральних міні-постановках

 

І це тільки початок: для дітей і підлітків з важким дитинством ми підготували безліч заходів, майстер-класів, екскурсій і поїздок. А також соціальні пайки для найбільш потребуючих (їжа та засоби гігієни).

 

Ознайомитися з детальним розкладом літньої програми можна на нашому сайті в розділі "Події"

35 тис. грн на місяць - СУМА ЗБОРУ НА БЛАГОДІЙНИЙ ЛІТНІЙ КЛУБ "Енерджайзер 2019" - 270 грн в місяць для однієї дитини

ЯК ДОПОМОГТИ ДІТЯМ?

 

Благодійний літній клуб Енерджайзер 2019: Наповнюй літо енергією з "Даруємо радість" ​