5 Августа 2022

ЯК МОЖНА ПІДТРИМАТИ ФОНД ДАРУЄМО РАДІСТЬ?

Друзі, в цьому дописі, для зручності, ми зібрали всі способи як можна допомогти фонду “Даруємо Радість”.

1.Найперший спосіб - ви можете стати нашим благодійником, зробивши грошовий переказ на підтримку програм фонду: психологічні консультації, розвиваючі тренінги, творчі майстер-класи для дітей тощо. Усі вони направлені на підтримку шелтерів, які опікуються родинами ВПО в Дніпрі, дитячих будинків сімейного типу, патронатних та багатодітних родин в Дніпрі, які опікуються 5 і більше дітьми.

Реквізити:

  • liqpay
  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест)


2. Ви можете стати волонтером на закупівлі, адже це завжди дуже об'ємний та важкий процес. Просто повідомте нам про вашу готовність, і коли прийде нагода - ми обов’язково вас залучимо до поїздки.

3. Ви можете стати волонтером, який проведе тренінг, чи інший вид активності людям, яким ми допомагаємо. Напишіть у коментарях, чи у приватні повідомлення, що ви хотіли б провести та який у вас досвід.

4. Також можна поширювати інформацію про фонд серед ваших знайомих, особливо за кордоном. Ми вже маємо успішні кейси взаємодії як з компаніями, так і з приватними благодійниками із різних країн, зокрема США, Польщі та ін.

Якщо ви хочете долучитися, проте не знаєте як, думаєте з чого почати та ін. - просто напишіть нам у приватні повідомлення, разом з усім розберемося.

Будемо вдячні за вашу підтримку та активність!

Бережіть себе і залишайтеся людяними!