ЗА ЛАШТУНКАМИ ЗАКУПІВЕЛЬ

1 Июля 2022

Хочемо трошки з вами поділитися процесом закупівлі товарів від фонду “Даруємо Радість”.

 

Кожного місяця ми допомагаємо соціальними наборами, що складаються з харчів, побутової хімії, товарів гігієни декільком дитячим будинкам сімейного типу, з тих, що співпрацюють з фондом також на тренінгах, та шелтерам Дніпра, які опікуються родинами внутрішньо переміщених українців.

 

За кожним згадуванням слова “закупівля” стоїть важка та кропітка робота. На жаль, усі товари та продукти не з’являються по магічному зведенню паличкою, як нам би хотілося. 

 

Все починається зі збору коштів на програми фонду як серед компаній, фірм, так і серед приватних благодійників.

 

Далі йде логістика щодо складання плану закупівель: офіційний запит на допомогу, складення списків товарів, пошук волонтерів для допомоги.

 

Далі вже сам процес збору товарів в магазині, завантаження в авто. Відвантаження товарів за адресою благоотримувачів, чи на складі, де представники родин, чи шелтерів зможуть все забрати самостійно.

 

І, дуже важливий момент - підписання ними акту “приймання-передачі” для звітування перед бухгалтерією, податковою службою та благодійниками фонду.

 

Тож за кожним фото та відео з усміхненою родиною з соціальним набором стоїть цілий ланцюжок із різних дій, які нині, в умовах війни, не зупиняються ні на день. Бо лише разом ми сильні, лише разом можемо подолати всі труднощі, через які проходять українці.

 

Долучайтеся!

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay