ДІТИ ВІЙНИ

29 Июня 2022

Раніше ми це словосполучення могли застосувати лише до наших бабусь та дідусів, рідше - до батьків. Ми навіть не могли уявити, що будемо так казати про молоде, покоління українців, що зростає у 21 столітті.

Діти сприймають світ інакше ніж дорослі, десь більш відкрито та щиро, десь з наївністю. Та завжди з жагою до життя, сповненого любові та миру.

Подивіться! На відео - діти з одного із шелтерів, організованих благодійним фондом Оберіг Дніпра, та їхні творчі роботи. Діти самостійно обирають тему малюнків, проте зрозуміло, що усім болить за свій дім, свої звичні розваги, за своїх батьків та свою країну.

Ось декілька фраз, якими підписані малюнки:

Люблю свою Україну!
Слава ЗСУ!
Будь ласка, не треба! Наш дім же не видерже!

Без сліз та мурашок по шкірі неможливо це усвідомити.

Ми хочемо, щоб усі діти нашої країни пам’ятали своє дитинство як найкращий час: з веселощами, друзями, часом на вулиці, “таємними” вигаданими історіями, халабудами, а не як час неймовірного суму та злості.

Від фонду до цього шелтеру ми передаємо як соціальні набори (їжа, товари гігієни, побутова хімія), так і настільні ігри, розмальовки, різну канцелярію, щоб діти могли розважитися та творчо розвиватися.

Якщо ви відчуваєте, що хочете підтримати цих та інших дітей у шелтерах Дніпра - ви можете зробити переказ на фонд “Даруємо Радість”.

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay