ПОТРІБНА ДОПОМОГА В ОСНАЩЕННІ ШЕЛТОРІВ ⠀

9 Марта 2022

Зараз в Дніпрі щодня відкриваються нові місця для прийому вимушених переселенців - шелтери. Раніше це були приміщення автошкіл, дитячих садочків, загальноосвітніх шкіл, навіть гардеробні. А тепер - це місця для ночівлі людей.

І всі вони потребують матраци, подушки, постільну білизну, засоби гігієни, сухі пайки у дорогу, де є кухні - продукти. Ці потреби ми зараз покриваємо - кожного дня на закупівлях та напряму через домовленості із постачальниками.

В один із шелтерів, у приміщенні гардеробу заводу (на фото) ми передали 75 подушок, 75 комплектів постільної білизни та половину із необхідних ковдр. Спочатку там були лише мати на підлозі, а тепер люди можуть себе більш комфортно почувати.

Туди ж зараз потрібні подовжувачі на бабинах та звичайні, вода.

Є два варіанти розміщення у шелтері:

транзитне, коли люди із “гарячих точок” приїздять на 1-3 дні, сплять у тиші, мають змогу помитися, поїсти. І далі їдуть на своєму транспорті до Західної України, потім за кордон. Чи чекають, поки їм зможуть організувати транспорт.

постійне, коли у людей немає можливості виїхати (багатодітні родини, чи сім’ї військових, які зараз на службі, чи люди, яких з медичних причин не можна транспортувати).

Нам потрібна ваша допомога, щоб обладнати якомога більше місць!

 

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • LiqPay