10 Февраля 2022 / Історія успішних змін року

У 2021 році ми розширили свою благодійну діяльність на 5 дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ). І нам важливо розуміти, чого ми вже досягли із дітьми та підлітками в цих сім'ях.  Тож, хочемо поділитися емоціями наших підопічних та їхніми успіхами у соціальній адаптації одного із ДБСТ. 

Родина із дитячого будинку сімейного типу Шестуха
 

"З фондом ми з червня 2021 року. Наші друзі, ДБСТ Дерев'янко розповіли нам про фонд «Даруємо радість».

Ми брали участь у всіх тренінгах (з червня 2021 р.), відкритті нового навчального року, їздили із фондом  на ковзанку.

Особливо сильне враження залишило спілкування зі Світланою [психологиня фонду]. Вона лише за одне спілкування змогла зрозуміти, хто є хто в нашій родині, і дати рекомендації з приводу корекції поведінки дітей. І це, не зважаючи на те, що їх неможливо було усадити й утримати на одному місці, і складно заволодіти їхньою увагою.

Дуже сподобалася ідея створення відео-роликів всією родиною, а робота над фільмом про осінь у нашій родині і досі зігріває нас, коли згадуємо як це було.

Робота з Анастасією та Світланою [психологині фонду] приносить свої позитивні результати. Що стосується дітей, то Владислава змогла визначитися з вибором майбутньої професії. Дарина каже, що завдяки роботі з психологом у неї пройшов страх перед ЗНО. Олексій став більш спокійним, почав виявляти інтерес до знань.

Що стосується мене, то я вчуся домовлятися з дітьми, вчуся любити себе. Мені дуже сподобалася робота над створенням ролика про сім'ю, як дивишся на наше життя зі сторони - і не все так погано.

Це дуже здорово, що є небайдужі люди та фонд «Даруємо радість», яким теж цікаво те, чому ми присвятили своє життя. Ти розумієш, що ти вже не один зі своїми проблемами, і все буде добре.
"- Марина Шестуха, мама-вихователька дитячого будинку сімейного типу - родини Шестуха.

 

Подивіться, які відео ми отримуємо від родини