3 Сентября 2021 / ВІДГУКИ ВІД ДІТЕЙ ПРО “ЛІТНІЙ КЛУБ”

Як і обіцяли - ми поділимося із вами зворотнім зв’язком від наших підопічних вихованців щодо літньої програми фонду.

Влітку ми розпочали цикл заходів з професійної орієнтації. Побували на заході “Місто професій”, де випробовували на собі різні професії, від пожежника до рекламного агента, провели екскурсію до компанії Sigma software, де почули про роботу у сфері IT, були на розкопках українського “Стоунхенджу”, де дізналися більше про професію археолога, провели декілька зустрічей із поліціянткою, після чого дізналися більше про особливості патрульних, дали змогу декільком вихованцям пройти профорієнтаційний Magellano тест. І нам важливо було почути, до яких думок це спонукало вихованців.

 

  • Кирило: “Мені було цікаво дізнатися особливості та “підводні камені” професії поліціянта. Мене надихнули наші живі зустрічі, тепер я хочу докласти максимум зусиль аби стати поліціянтом.”

  • Анастасія: “Мене зацікавила професія археолога після археологічних розкопок, які я побачила цього та минулого року завдяки “Літньому клубу”. Я навіть вже подала документи до історичного факультету.”

  • Максим: “Після циклу заходів під час літньої програми фонду я багато думав, ким би хотів стати. І, поки що, зупинив свій вибір на професії - дизайнер моделей NPC.”

Такі відповіді хлопців й дівчат спонукають нас продовжувати та, навіть, поглиблювати проєкти у сферах пошуку своєї майбутньої професії, вступу до навчальних закладів, саморозвитку.

Якщо ви хочете підтримати нас у таких ініціативах для підопічних вихованців фонду “Даруємо Радість” - ви можете це зробити наступним чином:

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay