20 Сентября 2021 / ВОЛОНТЕРИ ФОНДУ

Із кожним разом, розповідаючи про волонтерів фонду - ми відчуваємо справжню гордість за те, що такі приємні, ідейні, вмотивовані люди із задоволенням допомагають нашим дітям. Щоб передати це відчуття і вам, знайомимо вас із волонтеркою Алла Малиновська-Поправка Ми попросили її розповісти як вона дізналася про наш фонд, які тренінги вже встигла провести, та що наразі думає про фонд "Даруємо Радість".

"Я запропонувала свою допомогу у соціальній мережі однієї з громадських організацій, там і відбувся обмін контактами зі співробітниками фонду.

Ми вже провели 2 інтерактивних заняття. Першим було знайомство, яке ми назвали «інтерв'ю з поліцейським». Під час якого я мала можливість поділитися з дітьми усіма подробицями служби патрульного поліцейського. Розказувала ситуації, що траплялися та відповідала на запитання вихованців.

А друге заняття вже було присвячене безпеці дорожнього руху, особливу увагу ми приділили світлоповідбиваючим елементам пішоходів, як учасників дорожнього руху. Познайомились з поняттям "флікер"! Після усіх занять я мала змогу поділитися книжечками з відповідних тематик.

Після волонтерства у мене надприємне відчуття! І подарували його саме вихованці фонду. Не дивлячись на різний вік і складність розглянутих тематик, діти віддячили зацікавленістю, чудовою дисципліною, невичерпною кількістю запитань, а ще… обіймами.

Найбільше під час тренінгів мені запам'яталася затишна обстановка. Склалось враження, що особливу увагу приділено якісній взаємодії усіх учасників. Саме тому було дуже комфортно співпрацювати.

Звичайно ж я порекомендую співпрацю з «Даруємо радість». Головними причинами є легкість спілкування з адміністрацією, компромісність і щирість, що спостерігається у роботі з дітьми.

Хочу додати, що було приємно бути корисною! І обіцяю не зупинятись на досягненому, а поповнювати кількість наших зустрічей! Цікаві тематики від поліцейських вже чекають на дітей!"

А ми разом із вихованцями чекаємо на нові зустрічі!

Якщо ви хочете стати частиною команди волонтерів фонду - напишіть нам у приватні повідомлення. Разом легше робити світ кращим!