17 Августа 2021 / Наталя Дмитрик, від учасниці програм до волонтерки фонду

Цей місяць видався щедрим на гарних людей, що допомагають фонду. Хочемо познайомити вас із Наталею, яка із вихованки фонду стала волонтеркою наших програм.

"Я з фондом "Даруємо радість" вже 6 років. Про фонд мені розповіла моя мама, і я, майже одразу, стала активною учасницею програм і тренінгів.

Окрім цього, я брала участь в різних благодійних заходах у рамках фонду, допомогала організовувати дитячий супермаркет, зокрема.

Зараз, через час, я можу із впевненістю сказати, що фонд приніс в моє життя море приємних емоцій і дивовижних фактів. І що найважливіше та найцінніше для мене - завдяки фонду я навчилася контролювати свої емоції.

Найяскравіші спогади, пов'язані із "Даруємо Радість" - це наша поїздка до Харкова вихованцями молодіжного інклюзивного центру, а також екскурсія по місту Дніпро на велосипедах у "Літньому клубі".

Я й раніше була волонтеркою, бо мені хотілося допомагати людям, які цього потребували. А у рамках фонду я змогла ще більше розкритися у цьому напрямку.

Останній майстер-клас, який ми проводили у дніпровському дитячому будинку-інтернаті пройшов добре, на позитиві. Спочатку під час проведення заходу я хвилювалася, проте після я відчувала себе вже дуже впевнено. Це і завдяки команді, яка буда на заході, і завдяки хлопцям і дівчатам, що брали участь.

Я певна, що кожна людина, яка хоче допомагати може стати волонтером. Тож буду дуже рада, якщо мій приклад надихне людей більше допомагати тим, хто цього потребує.

Я бажаю фонду процвітання, гарної команди та ще багато років дарувати радість дітям і підліткам. Мріяти треба глобально, тож мені також хотілося б, щоб частину літньої програми фонд міг організувати в басейні."


Ми вдячні за таких прекрасних людей, які зростають разом із  фондом.