31 Августа 2021 / ЗВЕРНЕННЯ СЕРПНЯ

Наш 9-тижневий "Літній клуб"  - це завжди особлива традиційна серія заходів. Цього року вона була не дуже звичайною, тому що ми робили її після торішнього карантину й у змішаному варіанті: онлайнові заходи та офлайнові (живі зустрічі). За ці офлайнові зустрічі діти могли насолодитися живим спілкуванням один з одним, із тренерами, психологами та командою фонду, за чим вони дуже скучили. 

А ще незвичним вектором цього "Літного клубу" стали різні сучасні інтерактивні інструменти, із якими ми знайомили наших вихованців. Було багато інтерактиву під час екскурсії в Планетарій, багато звичних нам настільних ігор, проте в онлайн форматі, а також ми ходили до IT компанії Sigma Software, де розмовляли про майбутню професійну орієнтацію наших підлітків.

І, повертаючись до живих зустрічей, постійно від наших підопічних підлітків лунало питання: "Чи буде продовження офлайн зустрічей?". На що ми відповідаємо: "Так, якщо нам не завадить карантин!". Але ми вже точно готові до такого змішаного формату, і готові до будь-якого розвитку подій, головне, що ми є у наших дітей.
 

 

З повагою та вдячністю,
директорка та співзасновниця БО "БФ"Даруємо Радість" - Ольга Шелест.