27 Августа 2021 / ЗАКРИТТЯ «ЛІТНЬОГО КЛУБУ»

З усіх усюд зараз чутно про підсумки літа. У фонді ми також вирішили підвести результати цього літнього сезону, а точніше «Літнього клубу». І для дітей, і для нас це були неймовірні тижнів.

 

Ми зробили усе можливе, щоб нашим вихованцям було комфортно, цікаво та пізнавально цього літа. За цей час ми встигли провести і екскурсії, і онлайн тренінги, і офлайн зустрічі з психологом, і майстер-класи, і профорієнтаційні зустрічі та тести.

 

Як підсумок - ми провели яскраве закриття сезону, на дітлахів із нашого молодіжного інклюзивного центру.

 

На початку заходу ми спитали у вихованців, що вони думають щодо літнього клубу. Діти і підлітки в інтерактивному форматі відповідали, що їм запам’яталося найбільше, чого вони навчилися, на які кроки у майбутньому ми їх надихнули завдяки програмі, які професійні думки зародили.

 

А потім була святкова частина - гра в лазертаг у неймовірному місці та за підтримки 1legion.ua. І, звісно ж, святкові частування

 

Весь цей тиждень ми присвятимо темі підбиття підсумків «Літнього клубу», адже ця інформація дуже цінна для подальшого наповнення наших програм Тож усіма відповідями вихованців поділимося із вами у наступних дописах.

 

А сьогодні пропонуємо вам переглянути фото із закриттям та насолодитись атмосферою, яка була із нами в цей день.