25 Августа 2021 / ВОЛОНТЕРИ ФОНДУ

Ви вже читали про новий формат тренінгів "ігротека", тож прийшов час розповісти, завдяки кому вони стали можливі. Знайомтеся, волонтер серпня - Даніїл.

 

"Із фондом я познайомився дуже цікаво. Я є учасником ГО "Дуїт" і наш засновник і керівник - Дмитро Твердохліб порадив мене для проведення різних заходів, пов'язаних з настільними іграми для дітей, коли фонд шукав тренерів на літню програму. Про "Даруємо Радість" я чув і до цього, так що із задоволенням прийняв пропозицію.

 

Ми провели вже 4 онлайн ігротеки для дітей через zoom і одну ігротеку наживо, для команди фонду.

 

Мені дуже подобається бачити щасливі обличчя дітей, знати, що кожен раз вони з нетерпінням чекають на тебе. Приємно усвідомлювати, що робиш добрі справи і даруєш радість.

 

Фонд працює вже чимало років і за цей час він вже зробив дуже багато, сподіваюся я зможу допомогти фонду зробити ще більше в майбутньому! А друзям й іншим людям однозначно порекомендую бути волонтерами у вас, кожен зможе допомогти якщо захоче, бо зайнятися завжди є чим.

 

Найяскравіший момент для мене зараз - це тімбілдинг-зустріч з усіма ключовими людьми фонду, було дуже весело, і цікаво, думаю не тільки для мене, а й для всіх.

 

Я дуже радий, що зміг познайомитися з фондом "Даруємо радість" і хоч трохи допомогти. Сподіваюся і в майбутньому на плідну співпрацю, щоб дарувати радість дітям і навіть дорослим! Так що я дуже вдячний фонду за такі можливості."

 

Ми бажаємо собі побільше таких активних та чудових волонтерів.

 

Якщо ви хочете приєднатися до команди волонтерів фонду - дайте нам знати у будь-який зрузний для вас спосіб!