16 Июня 2021 / Пошук волонтерів

Оскільки у травні було багато великих заходів, які ми би не змогли провести лише силами нашої команди, то весь місяць ми були у пошуках чудових людей - волонтерів.

Спочатку ми шукали тих, хто б міг поїхати із нами до міста Кам'янське на "дитячий супермаркет". Це була задача із зірочкою, оскільки мало хто може провести цілий будній день із нами. Та завдяки соціальним мережам та небайдужим людям ми укомплектовали цей захід по ресурсам.

Також ми потребували транспорт, який зможе нас доставити до місця проведення супермаркету. І нам пощастило, що один із наших благодійників зміг організувати нам мікроавтобус, який доставив всіх учасників на місце проведення та назад.

Підготовка до вручення "наборів випускника" не змогла би відбутися без закупівель. І тут не байдужі люди допомогали нам: хтось предоставив автівку для перевезення товарів, хтось фізично та часом на закупівлях, хтось товарами, які доповнили набори.

Насправді, світ не без добрих людей. Та ми постійно знаходимося у пошуку волонтерів, які можуть приділити час дітям, провести тренінги, допомогти нам у логістиці, чи передати товари для вихованців.

Якщо у вас є ідеї як ми разом можемо покращити життя наших підопічних вихованців - зв'яжіться із нами будь-яким зручним для вас способом. Зробімо ще більше для цих дітей і підлітків!