1 Июня 2021 / День захисту дітей в музеях Дніпра

Щорічно 1 червня відмічається Міжнародний день захисту дітей.

Це особливий і для нашого фонду день, оскільки ми працюємо в першу чергу із хлопцями і дівчатами віком від 6 до 18 років.

Саме тому сьогодні спільно із Туристичним Інформаційним Центром м. Дніпра ми провели незвичний захід для вихованців молодіжного інклюзивного центру - карусель із екскурсій у 3 музеях Дніпра. Ми побували:

1. У інтерактивному Музей історії Дніпра, який нещодавно відчинив свої двері для усіх бажаючих, де ви можете більше дізнатися про історію нашого міста та доторкнутися до безлічі експонатів.

2. У Дніпропетровському національному історичному музеї ім. Яворницького, який є візитівкою нашого міста та який багато із вас знають та відвідували. Ми пройшлись по основним залам із екскурсією щодо історичних цікавинок нашого району.

3. У Технічному музеї "Машини Часу", що розповідає історію через раритетні автівки, раритетні ігрові автомати та безліч цікавих експонатів із минулого.

На кожній локації вихованців чекали цікаві факти, інтерактивні розваги, вікторини та ігри.

Наш день пройшов насичено та яскраво. Хлопці і дівчата, захопленні побаченим та втомлені від кількості цікавинок, наперебій ділилися радісними моментами.