4 Апреля 2024 / БАТЬКІВСЬКИЙ КЛУБ

Це щось на кшталт групи підтримки для батьків, чиї діти також відвідують тренінги від фонду. Ми певні, що комплексний підхід може значно покращити відносини в родині, вивести їх на якісно кращий рівень.

Так після однієї з офлайн зустрічей, де окрім дітей та підлітків ми також провели тренінг для батьків, ми впевнилися, що для них формат щотижневих зустрічей під керівництвом психологині фонду є актуальним зараз.

Вже наступного тижня після цього відбулась перша онлайн-зустріч на чолі з тренеркою Вікторією. На ній батьки познайомилися зі стилями виховання та їхніми особливостями, як це впливає на дітей. Звісно ж, обговорили конкретні приклади з життя родин, обговорили варіанти поведінки в них. І вже придумали перші завдання, наприклад в одній родини мама поступово передасть старшим хлопцям момент пробудження родини, а в іншій родині поступово обмежать використання дітьми гаджетів через ігрову форму.

Нині батьківські клуби у фонді дуже актуальні, тож функціонує вже два з них. І ми бачимо від цих зустрічей великий позитивний вплив як на самих батьків, так і на дітей. Тож ми плануємо ще проводити онлайн зустрічі щонайменше до кінця сезону, адже кількість учасників збільшується.

Підтримайте тренінгову діяльність фонду, зробивши переказ на програми фонду!

  • Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (картка-рахунок фонду, контактна особа до
  • картки - директорка фонду, Шелест Ольга).
  • Liqpay: https://www.liqpay.ua/checkout/i22201036556
  • PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”