2 Апреля 2024 / ПРОГРАМА Гуманітарна Нова пошта- ЦЕ НЕЙМОВІРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ФОНДУ

Щомісяця в середньому від 5 і більше посилок ми відправляємо завдяки гуманітарній програмі від Нової Пошти, яка дає змогу благодійним організаціям отримувати та надсилати посилки в рамках своєї діяльності за певні благодійні бали.

В березні на Новій Пошті ми отримали від благодійників канцтовари та товари для творчості, які переслали далі у багатодітні родини. Таким чином діти та підлітки отримали необхідні товари для саморозвитку.

Ще частину канцтоварів ми замовили в рамках програм фонду і відправили до інтернатного закладу в області. Це був запит від педагогів та дирекції закладу, щоб вони могли організувати дозвілля дітей під час повітряної тривоги у бомбосховищі, де на жаль, діти проводять багато часу.

Ще одній багатодітній родині ВПО, що нині мешкає в селищі міського типу у Дніпропетровській області, ми змогли відправити соціальний набір з необхідними харчовими товарами тривалого зберігання, такими як консерви, каші, крупи та товарами гігієни.

Ми дуже радіємо, що завдяки соціально-відповідальній направленості програми Гуманітарна Нова пошта маємо змогу допомагати підопічним фонду дітям та підліткам, де б вони не перебували.

На фото саме трохи процесів відправки посилок.