20 Марта 2024 / ЯСКРАВІ ФЛОМАСТЕРИ - РАДІСТЬ ДЛЯ ДІТЕЙ

Продовжуємо передавати дітям та підліткам чудові набори фломастерів, для розвитку їхніх творчих здібностей та самовираження.

 

Трохи нагадаємо. Ми дуже радіємо, що компанія-благодійниця виявила інтерес до підопічних дітей фонду, і запропонувала передати їм великі набори фломастерів. Так багатодітні родини та дитячі будинки сімейного типу отримали необхідні товари для творчості та розвитку.

 

Цей щедрий жест подарував неймовірну радість, адже учасники програм із великим захопленням розглядали набори, фантазували, куди будуть їх застосовувати та одразу робили викраски кольорів. А ми радіємо, що маємо змогу тепер проводити більш різноманітні майстер-класи та тренінги для дітей онлайн тепер.

 

Частину наборів передали в лютому, і продовжуємо ще у березні. Цього разу, за допомогою місцевих соціальних служб, діти із багатодітних родин ВПО Брагинівської та Петропавлівської громад отримали свою частинку радості та творчого натхнення.

 

Щиро дякуємо всім, завдяки кому така радісна передача допомоги стала можливою. Ми з вами подарували дітям справжнє свято!

 

Окрема подяка Гуманітарна Нова пошта за можливість у короткі строки доставити фломастери дітям.

 

А якщо ви також хочете передати товари для розвитку дітей та підлітків - напишіть нам у приватні повідомлення.