6 Марта 2024 / ВІДПРАВЛЕНЯ ІЗ – У ЛЮТОМУ ПОДАРУВАЛИ БАГАТО ЩАСТЯ ДІТЯМ

У лютому було аж 12 відправлень від фонду “Даруємо Радість” багатодітним родинам, в тому числі ВПО, завдяки гуманітарній програмі від Нової Пошти. Це були і постільна білизна, і соціальні набори, настільні ігри і різні набори товарів для родин ВПО.

Проте хочемо зосередити увагу на 8 посилках, які викликали неабиякий фурор у дітей. До нас звернулася одна компанія, яка, як благодійний подарунок хотіла передати підопічним фонду дітям набори фломастерів. Величезні набори, з великою кількістю кольорів.

Не зволікаючи, ми відправили ці товари до родин ВПО, що беруть участь в програмах фонду та до громади в Царичанці, де також проживають багатодітні родини ВПО.

Після того ми отримали десятки повідомлень із вдячністю, як від батьків, так і від дітей. Ці фломастери виявились для них справжнім скарбом, адже діти можуть вдосталь малювати, проявляти себе, свою фантазію. Особливо їх підкуповує кількість кольорів, завдяки яким можна створювати об’єми, малювати деталі та акценти. Вони вже випробовують нові техніки на майстер-класах від фонду. Навіть творчі завдання зі школи тепер робити набагато приємніше.

Ми безмежно вдячні компанії-благодійниці та програмі, що пришвидшили доставку радості дітям! Моменти щастя зараз ще більш цінні!