4 Марта 2024 / ПЕРШИЙ ТРИМЕСТР ЗАНЯТЬ З РОБОТОТЕХНІКИ ПОЗАДУ

Уявіть, наскільки швидко плине час! Якби не запланована подія від @ ми б навіть не встигли зрозуміти, що вже аж половина проєкту позаду. Щотижня хлопці та дівчата, учасники проєкту “Відкрий IT-світ для себе”, ходили на офлайн та онлайн заняття, в більшості це були тренінги з робототехніки. 

 

Тож святкування було саме перед одним із них. Як розповіла тренерка Тетяна, на цій зустрічі вони разом з підлітками підбивали підсумки триместру. Також проводили опитування і міні тест з вивчених тем. Нагадали, скільки ж багато тем вже було пройдено, що вивчено. А після був командний тімбілдінг, це дуже важлива частина навчання, адже пізніше підлітки прийматимуть участь у змаганнях, саме як команда. Було і вручення символічних подарунків, святкування з тортиком і цукерками та мафією у фіналі.

 

Навчання може бути зовсім не нудним, а навіть дуже цікавим. Не дивлячись на складність тем та процесів. Все залежить від методики викладання та інструментів, які використовують для передачі знань. Ми щиро радіємо, що у проєкті від і і  є неймовірні тренерки та тренери, які закохують дітей в освітні процеси та мотивують до саморозвитку.

 

Хоча і половина часу вже позаду, попереду в хлопців та дівчат в проєкті ще багато нового, цікавого, можливо складного, проте захоплюючого. Бажаємо їм і їхнім тренеркам сил, наснаги та великого інтересу до справи.