5 Октября 2022 / ЗИМА ВЖЕ БЛИЗЬКО



Нині, що не день - то сюрприз від погоди. То хмарно, то тепло, то дощ. Проте ми знаємо напевне, що вже скоро прийдуть холоди. Температура вночі знизиться нижче 0 градусів.

Родини ВПО (внутрішньо переміщені особи), що проживають у дитячих садочках, офісах, спортивних залах, хатах, не пристосованих для життя незабаром дуже гостро відчують, що таке холод. Адже місця їхнього проживання не опалюються, чи опалюються на дуже низькому мінімумі. Уявіть спортивний зал, він величезний, будь-яких батарей в ньому не достатньо. Чи якщо це стара хата, в якій навіть піч не працює.

Єдиний вихід - це обігрівачі. А до них теплі ковдри.
Та грілки, так-так, грілки, майже як у дитинстві.

Будь-яка зима холодна, особливо вночі. Тож чим раніше ми зможемо забезпечити внутрішньо переміщених осіб утепленням - то легше вони зможуть пережити цю зиму.

Вчора ми вам розповідали про відкриття шелтеру у нашій області, а сьогодні вже на відео ви можете побачити які умови очікують людей невдовзі. Звісно, буде ремонт та покращення приміщень. Проте це все одно стара школа з величезними кімнатами без опалення та старими вікнами. Там буде доволі прохолодно.

Є ще з сотня місць, які потребують утеплення, де живуть родини ВПО.

Долучайтеся до збору на обігрівачі, ковдри та грілки! Разом зігріємо українців, що залишися без домівок