4 Октября 2022 / ПОБАЧИТИ НА ВЛАСНІ ОЧІ НОВІ ШЕЛТЕРИ В ОБЛАСТІ

Від фонду ми багато розповідаємо про шелтери нашого міста. Проте зауважимо, що сім’ї ВПО проживають у доволі різних умовах, часто у місцях не призначених для проживання. Є люди, які донині живуть у садочках, спортивних залах, старих хатах, літніх кухнях тощо. Бо їм немає куди їхати, у них немає можливостей, запасів, вони не можуть знайти для себе нову роботу тощо.

Командою фонду ми поїхали до одного з селищ нашої області, щоб на власні очі побачити приміщення, які плануються на зустріч родин переселенців. На відео співзасновниця та директорка фонду Ольга Шелест розповідає про плани місцевої адміністрації щодо створення тут шелтеру.

У старій сільській школі планується розмістити до 100 людей, які тільки прибувають у нашу область, чи нині живуть у місцях де взагалі немає опалення. Попереду ще ремонтні роботи, налагодження душу та вбиралень, забезпечення школи такими речами як матраци, ковдри, подушки тощо.

Ми запитали про основні потреби майбутнього шелтеру, які може перекрити фонд, згідно з нашою статутною діяльностю. І як тільки завершаться ремонтні роботи - ми будемо готові оснастити шелтер необхідними речами для комфортної зимівлі наших краянинів.

Для цього нам потрібна ваша підтримка та допомога. Кожна гривня - це шанс на кращі умови для людей, які вимушено покинули свої домівки. Залишаємо актуальні реквізити: