22 Августа 2022 / МАЙСТЕР-КЛАС ОФЛАЙН

Ми вже звикли до наших активностей онлайн. Проте попереду у нас незвичайний сезон, бо ми вже знаємо, що у Дніпрі та області навчання з вересня буде онлайн. І це стає великим викликом для нас. Адже не зовсім мотиваційно для дітей, п’ять днів на тиждень вчитися онлайн і потім ще засвоювати інформацію від нас онлайн, якою б цікавою та корисною вона б не була.

Тож нині, де це є можливим, ми пробуємо проводити наші активності офлайн, щоб зрозуміти, чи це буде можливо з початком нового навчального року перейти на змішаний формат наших тренінгів: і онлайн, і офлайн.

Так у сім’ї ВПО ми провели майстер-клас для наймолодших дітей. Загалом їх біло 6, і кожен з них, за підтримки тренерки та мами зробив свою окрему картинку - кульбабу. Саме таку, на яку можна подмухати, задумавши бажання.

Майстер-клас відбувався у цієї родини вдома. Дітям було цікаво та весело. Творчість не потребує спеціальних знань та вмінь, тож кожен дуже добре впорався зі своєю роботою.

Цей візит був також гарним приводом передати родині трохи канцелярії: паперу, фарб, кольорових олівців тощо. Тож діти тепер можуть і самостійно творчо розважатися.

Ми запрошуємо усіх охочих підтримати програми фонду: