4 Августа 2022 / ДОПОМОГА У ПАРТНЕРСТВІ З “ДНІПРОПЕТРОВСЬКИМ РЕГІОНАЛЬНИМ ВІДДІЛЕННЯМ АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ”

*поширення допису чи використання інформації з нього можливе лише за погодження з благодійним фондом “Даруємо Радість”

Через партнерство фонду Благодійний фонд "Даруємо радість" з Дніпропетровське регіональне відділення Асоціації міст України ми змогли впровадити трохи незвичайний для нас формат допомоги самотнім літнім людям в Дніпрі, які перебувають під опікою Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради.

Самотні літні люди, без сім’ї, без опікунів та доглядальниць, потребують особливої уваги від суспільства. Часто вони не можуть самі себе обслуговувати, бо не встають з ліжка через показники здоров’я. А буває й так, що соромляться звертатися по допомогу та намагаються впоратися з усіма складнощами самотужки.

З плином війни кількість таких людей зросла, частина з них, як вимушені переселенці, також осіла в Дніпрі. Тож кількість людей у поважному віці, що потребують допомоги, зросла.

Завдяки пожертвам благодійників фонду із США ми закупили памперси для дорослих, пелюшки та гігієнічні труси і передали все це через Дніпровський міський територіальний центр на потреби літніх осіб, що перебувають у складних життєвих обставинах, осіб з інвалідністю першої та другої групи, з яких дехто є тимчасовими переселенцями.

З етичних міркувань ми закрили обличчя отримувачів допомоги. Проте для нас надзвичайно важливо показати саме процес передачі благодійних товарів.

Ви можете як самостійно підтримати літніх людей, придбавши та передавши їм безпосередньо продукти та засоби гігієни, чи долучитися до ініціатив фонду

  • liqpay
  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест)